Последно коло од Европскиот куп во спринт

ljupce1Македонскиот репрезентативец во кајак спуст на дива вода Љубомир Спасиќ денеска настапи на интернационалниот натпревар кој се бодува за светската ранг листа кој се одржа во Аугсбург Германија.
Во конкуренција од 47 натпреварувачи од Германија, Босна и Херцеговина , Словенија, Холандија, Швајцарија, Австрија,Аустралија и Франција ,Спасиќ се најде на 30тата позиција.
Утре Спасиќ ќе настапи на финалето на ЕВРОПСКИТЕ КУПОВИ во спуст на дива вода, каде очекува успешен настап и одличен пласман.
СРЕЌНО!