Европско првенство за Сениори во кајак слалом

Љубљана е подготвена за Европскотo првенство во кајак слалом на диви води

30/05/2017 – Во периодот од 01 – 04 јуни 2017 година градот Љубљана и Република Словенија на патеката Тацен се домаќини на престојнот Европско првенство во кајак слалом на диви води. Нашата Држава ќе биде преставувана од двајцата репрезентативци кои обезбедија норма Борче Мирчевски и Александар Златаров.

Резултати во живо можете да ги следите на следниот линк :

http://siwihome.azurewebsites.net/canoe123/eca?SessionKey=siwidata.1188