Прес конференција 49-ти Илинденски кајак слалом ИКАС 2017

 

На патеката „Матка“ крај Скопје претстојниот викенд (8 и 9 април) ќе се 49. традиционален Илинденски кајак слалом – ИКАС.
По тој повод во Агенцијата за млади и спорт се одржа прес-конференција на која беа презентирани очекувањата од страна на Кајакарската федерација на Македонија како и Агенцијата за млади и спорт .

 

Линкови

Агенција за млади и спорт

Портали