Програма за тренинг

Тренинг во групи

Група A: GRE/TIP
Група B: SRB/TUR
Група C: HR/SLO/RUS
Група D: MKD/BIH

Ден/време 09 – 10 10 – 11 11 – 12 14:30-15:30 15:30–16:30 16:30-17:30
Понеделник A-C B-D
Вторник B C D A
Среда C D Спринт A B Слободен тренинг
Четврток D A B C
Петок A B C D