Стартни листи

Ден 1 – 08.04.2017 Сабота – Квалификации

Стартна листа ИКАС 2016 – Квалификации

Ден 2 – 09.04.2017 Недела – Полуфинале / Финале

Стартна листа ИКАС 2017 – Полуфинале