Прво коло Европски куп

Резултати

Официјални резултати од првото коло на Европскиот куп во спринт – Финални возења

Информации за прво коло од Европски Куп

01 – 02 Април 2017 ( Спортски центар Матка)Повеќе информации на следната
Веб страна: www.eca2017-ww.canoe.mk
facebook: https://www.facebook.com/macedoniancanoefederation.skopje