Резултати ИКАС

Резултатите од 50-тиот Илинденски кајак слалом ИКАС 2018 ќе бидат достапни по завршувањето на натпреварите на 07-ми и 08-ми Април 2018

 

 

 

РЕЗУЛТАТИ ИКАС 2017

OFFICIAL_RESULTS_FINAL1

 

 

 

 

 

 

 

РЕЗУЛТАТИ ИКАС 2016

OFFICIAL_RESULTS_FINAL1

Недела 10.04.2016

Офицјални резулати Кајак слалом ИКАС 2016 – Финале

Сабота 09.04.2016

Офицјални резулати Кајак слалом ИКАС 2016 – Квалификации

Официјални резултати Прво коло од Европски Куп во Спринт