Резултати спуст

Резултати 2019 година  Резултати 2018 година
- Прв изборен натпревар во класик и спринт 
- Втор изборен натпревар во класик и спринт 
- Трет изборен натпревар во класик и спринт 
- Прво коло Европски куп Спринт
- Прво коло Европски куп Спринт 
- ЕУРО 2018 Класик поединечно
- ЕУРО 2018 Класик тимско
- ЕУРО 2018 Спринт 1во Возење
- ЕУРО 2018 Спринт 2ро Возење
- ЕУРО 2018 Спринт Финале
- ЕУРО 2018 Спринт Тимско
Резултати 2017 година Резултати 2016 година
- Прв изборен натпревар за спринт
- Втор изборен натпревар за спринт
- Прво коло Европски куп Спринт
- Прво коло Европски куп Спринт