Monthly Archives: март 2016

Благодарност до Жикол и Армијата на РМ

ARM-ZikolПо повод претстојниот Илинденски кајак слалом и Првото коло од Европскиот куп во спуст во периодот од 28.03 до 30.03.2016 беше организирано расчистување и подготовка на терените во Спортско рекреативниот центар Матка.

Голема благодарност до ЖИКОЛ  и до Армијата на РМ , кој ни излегоа во пресрет и помогнаа во расчистување на терените и прекрасното уредување на патеката за престојните натпревари!